Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dog han av kinky sexlek?

- 05/06/2009, 12:06 -

Den senaste teorin är att David Carradine dog av sexlek.

Han hittades naken, hängd i en garderob, på sitt hotellrum i Bangkok. Nu utreder polisen hur kultskådisen David Carradine, 72, dog. Den senaste teorin pekar på att Carradine avled till följderna av en kinky sexlek.

Kroppen hittades av städerskan. Enligt uppgift ska Carradine ha haft en snara eller gardin knuten runt halsen och till en början behandlades fallet som ett självmord. Något som nu alltså avfärdas enligt nya vittnesmål.

– Ett rep var knuten runt hans hals och också runt hans penis, säger en polis enligt Telegraph.

David Carradine checkade in på sviten i det femstjärniga hotellet Nai Lert Part Hotel den 31 maj. Under onsdagen dök han aldrig upp på en middag med sina filmmedarbetare. Ingen reagerade dock då de trodde att han vilade. Carradines livlösa kropp hittades sent på morgonen på torsdagen.

– Vi är väldigt ledsna. Han var en underbar kille, säger en nära vän till Telegraph.

I en intervju från 2004, erkänner dock Carradine att han flera gånger funderat på självmord. Bland annat en gång då han bodde på hotell.

– Jag minns en gång då jag satt vid fönstret på tredje eller fjärde våningen på Plaza Hotel i ungefär en timme, och funderade på att bara hoppa. Och det var under en tid då jag hade roligare än ni någonsin kan föreställa er. Jag tänkte bara "Vem fan bryr sig? Varför drar jag inte bara?". Självklart så gjorde jag det inte..., säger David Carradine enligt Telegraph.

Skrivet av: