Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pernilla om den svåra separationen

- 30/06/2009, 12:39 -

"Det har varit en jobbig period".

Hurtbullen Pernilla Wahlgren är just nu aktuell med humorföreställningen Bruden som visste för liteFjäderholmarna i Stockholm i sommar. Så långt är allt frid och fröjd.

Men bakom det breda vita leendet döljer sig en helt annan sida av Pernilla. Hennes tillvaro vändes raskt upp och ner när hon separerade från Joachim Lennerholm. Tillsammans har de sonen Theo.

– Det har varit en jobbig period. Jag kan prata om det nu för att jag har fått bearbeta det själv och jag tror att folk förstår att det finns en annan sida av mig, inte bara den glada och käcka. En separation är aldrig kul, berättar Pernilla för Aftonbladet.

Hon är nu ensamstående mamma till fyra barn. Pernillas före detta man Emilio Ingrosso bor för närvarande utomlands. Något som Pernilla tycker är väldigt jobbigt.

– Jag har insett vilket tungt lass jag har dragit själv med de äldre barnen eftersom de har en pappa som inte bor i Sverige. Det är mycket enklare med Theo när Joachim bor här, säger hon till Aftonbladet.

Skrivet av: