Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Carl Philip och Emma har gjort slut

Nöje | 04/03/2009 06:49

"Plötsligt blev allt på allvar."

Efter tio år som ett par har prins Carl Philip och Emma Pernald beslutat sig för att gå skilda vägar. Det har under flera år cirkulerat separationsrykten kring paret och de har upprepade gånger valt att fira semester på olika håll.

– Varför och andra saker tänker jag inte kommentera. Det är i alla fall ett gemensamt beslut, säger Emma Pernald till Expressen.

Tydligen var det förlovningen mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling som fick paret att ta det slutgiltiga steget att gå skilda vägar. Även om det från sina håll talas om att paret kanske bara behöver vara ifrån varandra ett tag pekar mycket på att det är ett permanent beslut.

– Plötsligt blev allt på allvar. Tidigare har Emma och Carl Philip kunnat hanka sig fram i förhållandet. Det har varit halvknackigt, men det har funkat, säger en källa till Expressen.

Kungafamiljen uppges ha mottagit tagit nyheten med sorg även om det knappast kan ha kommit som en överraskning.

Carl Philip:

Skrivet av: