Rihanna har hittat en ny kille

Rihannas nya kille är skrämmande lik hennes misshandlande ex Chris Brown.


Sångerskans senaste förhållande tog slut med buller och bråk - bokstavligen. Rihanna har blivit kallad som vittne i den kommande misshandelsrättegången mot Chris Brown och inte nog med det. Efter uppbrottet tycks det mesta ha gått fel för stjärnan med utläckta nakenbilder och förlorade toppgig efter det.

Men nu äntligen verkar det vända för Rihanna. Som man säger: Otur i spel, tur i kärlek. Den unga skönheten sågs ute festandes med sin nya kille Drake Graham. En kanadensisk sångare. Men den stora nyheten är att han är något av en exakt kopia av Chris Brown. Står allt rätt till undrar nu många.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.