Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Megan Fox för fet för en sexvideo?

Nöje | 09/09/2009 11:46

Åtminstone om man ska tro Megan Fox själv.

Megan Fox är ute på reklamturné för sin nya film Jennifer's Body och i likhet med den för Transformers, fortsätter hon göra underliga utspel.

Förutom att hon påstår sig vara schizofren säger hon nu att hon inte för livet skulle göra en sexvideo. Anledningen? Hon tycker att hon är för fet.

– Blä, aldrig. Det är det sista jag vill se, hur jag ser ut när jag har sex. Det skulle räcka med en bild där jag inte ser bra ut för att jag inte skulle ha sex någonsin igen, för jag skulle skulle bara se mig själv som en stor flodhäst som hade sex, säger Megan Fox enligt MTV.

Hon vill inte heller visa naket framför kameran. I Jennifer's Body har hon valt att ha på sig hudfärgade underkläder och kroppsbilder i plast.

– Det är det enda som jag har kvar. Det är därför jag blev så upprörd när det dök upp bilder från inspelningen. Det är folk som tar allt när du är i den här branschen. Din anonymitet är som bortblåst. De invaderar varenda vrå av ditt personliga liv, dina förhållanden. Allt du säger blir dömt, allt du gör döms. Allt jag bokstavligen har är min nakenhet och jag vill inte dela med mig av den till världen, säger Megan Fox inlevelsefullt enligt MTV.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på bilderna.

Skrivet av: