Megan Fox mörka förflutna - skar sig

Världens vackraste kvinna lider av självhat och ogillar sitt utseende.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Megan Fox är en av Hollywoods mest åtrådda kvinnor och hennes karriär går spikrakt uppåt. Men bakom fasaden finns ett mörkt förflutet. Under tonårsåren led Fox av ätstörningar och brukade skära sig i armarna.

I en intervju med magasinet Rolling Stone berättar filmstjärnan att hon brukade skära sig.

– Jag gjorde det men jag vill inte utveckla mer ingående. Jag skulle inte kalla mig en "skärare". Flickor går igenom olika faser när de växer upp och känner sig nere och då kan de göra olika saker om det nu är ätstörningar eller gå ner i skära sig-träsket.

Långt innan Transformers och stjärnlivet arbetade Fox hårt för att bli ett namn. Hon gick i tidiga tonår den långa vägen genom att medverka i den mediokra Sit-comen Hope & Faith där hon spelade den glada dottern Sydney. Men i verkligheten mådde Fox inte bra.

Megan Fox är ett namn som ständigt omnämns när världens vackraste kvinna ska listas. Men själv är hon fortfarande inte nöjd med sitt utseende, något hon berättar om för Rolling Stone där hon även viker ut sig.

– Jag är verkligen osäker kring allt. Jag vet att jag ser bra ut men det finns det som jag gillar och det jag inte gillar. Min frisyr är bra. Färgen på mina ögon är bra, uppenbarligen. Jag är för kort. Överalag är jag inte jättenöjd med helheten, säger Fox.

Megan Fox oförklarilga känslor där hon förnekar sig sin framgång och sitt utseende kan vara farligt. Men även om den självdestruktiva Fox självkänsla var körd i botten har hon aldrig varit den som söker bekräftelse via sex.

– Jag skulle aldrig ha sex med någon som jag inte är kär i, aldrig, aldrig, aldrig. Det är en tanke som får mig må illa. Jag har aldrig ens kommit nära ett one-night stand. Jag är inte promiskuös, säger Fox i intervjun, uppger People.

Skrivet av: