Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här blir Kate Moss rasande

Nöje | 09/09/2009 15:25

Supermodellen Kate Moss blev fullkomligt hysterisk mitt framför kamerorna.

Supermodellen Kate Moss återtog tronen som skandaldrottning under gårdagens GQ-galan. I stället för en skvalpande tillställning med kändisar och en och annan klädkatastrof, bjöds det på troschock, svordomar och hysteri. Och allt från en och samma person nämligen Kate Moss.

Det var efter att värden James Nesbitt skämtade till det hela som skönheten tog så illa vid sig att hon stormade ut från galan. Men mer trubbel blev det. På väg ut stötte hon ihop med rapparen Dizzie Rascal, mitt i hans intervjuer.

– Du stjäl mitt rampljus, försvinn, sa den skämtsamme musikern.

När Kate Moss så vände i trappan för att försöka hitta sitt borttappade läppstift fortsatte han:

– Kate Moss har tappat bort sitt läppstift, det är en jävla katastrof.

Något som framkallade en ännu ilsknare reaktion från supermodellen. Svärande knuffade hon sig förbi kameramän och journalister som intervjuade Lily Allen och deklarerade att hon aldrig mer skulle komma tillbaka.

Trots pojkvännen Jamie Hince försök att lugna henne var katastrofen ett faktum. I stället avreagerade sig Kate Moss genom att inte bara visa trosorna utan också utföra en vågad strippdans på efterfesten, enligt The Sun.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på bilderna.

Skrivet av: