Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Doherty trodde han var flygvärdinna

Nöje | 06/09/2009 22:46

Var i sådan narkotikaextas att han trodde han gav säkerhetsinstruktioner ombord på ett plan på väg till Portugal.

Skandalrockaren Pete Doherty avslöjar ännu en galen historia ur sitt förlutna som tung drogmissbrukare.

Babyshambles-stjärnan berättar i brittiska Elle att han en gång tog så mycket droger att han trodde han var en flygvärdinna på ett plan till Portugal.

Det var i samband med inspelningarna av bandets album Shotter's Nation 2007 som Doherty börjat hallucinera efter att ha injicerat hästbedövningsmedlet ketamin.

– Att snorta det är dåligt nog, men att injicera det är jämförbart med... Nä, det finns inget att jämföra med. Ena sekunden är du en helt normal människa som jobbar på vad som skulle kunna bli en skiva du är stolt över och hängiven inför - men nästa sekund är du en flygvärdinna på väg till Portugal.

Vid tidpunkten dejtade Pete Doherty brittiska supermodellen Kate Moss och han menar att den ketaminrelaterade hallucinationen var en av orsakerna till att paret gick skilda vägar.

– Föreställ dig att det finns miljoner av dig själv inuti en liten tub som åker upp i ett hundöra. Och producenten Stephen Street bär ut dig från toaletten. Och då dyker din flickvän upp och skriker på Stephen och undrar vad som pågår. Varpå Stephen svarar "Äh, fan, vi har ett sångpålägg att göra". Och jag säger "Vill du ha något mer att dricka?", eftersom jag trodde jag var en flygvärdinna.

Så förklarar Doherty sin kaotiska drogupplevelse, uppger Female First.

Skrivet av: