Letterman säger förlåt till frun i teve

"Hon har blivit hemskt skadad av mitt beteende."


Efter den uppmärksammade sexskandalen kring komikern David Letterman ber han nu om ursäkt till sin fru – i direktsänd teve.

Det var under torsdagen som Letterman berättade att han utpressats på två miljoner dollar av en person på tevebolaget CBS.

Utpressaren hotade med att avslöja komikerns sexaffärer med flera kvinnliga kollegor på Lettermans arbetsplats – men han valde själv att gå ut i media och erkänna sitt syndiga dubbelliv.

Under måndagens inspelningar av Late Show sade han till publiken att "om ni tycker att det är kallt här så kan ni tänka er hur kallt det är hemma".

Därefter kom ursäkten till frun Regina Lasko för otroheten.

– Hon har blivit hemskt skadad av mitt beteende, och när något sådant här händer, om man skadar någon och det är ditt fel så måste du försöka ställa det till rätta. Då finns det två saker som kan hända. Antingen gör man framsteg och går vidare, eller så faller man platt och det går ju inte. Så jag kan säga till er att jag har mycket arbete framför mig, sade Letterman, enligt Telegraph.

En av gästerna under måndagens show, skådespelaren Steve Martin, menade att hans ursäkt bevisade att han var mänsklig.

–Det bevisar att du är en människa. Och vi var inte riktigt säkra på det förut, sade han, enligt nyhetsbyrån AP.

Komikern försökte att skämta bort situationen efter att hans andra gäst, skådespelaren Martin Short, hoppat upp i Steve Martins knä.

– Du kommer att bli utpressad om du sitter kvar där en minut till, sade Letterman.

Letterman berättar om sexskandalen:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!