Miss Kalifornien: "Bibeln tillåter silikonbröst"

- 13/11/2009, 11:20 -

Den skandaliserade Miss Kalifornien rättfärdigar sina bröstimplantat med Bibeln.

Står det inte i Bibeln så är det okej. Åtminstone om man ska tro den forna Miss Kalifornien Carrie Prejean som fortsätter sin medieturné efter sexvideo-skandalen. Nu rättfärdigar den konservativa frontfiguren sina silikonbröst med just Bibeln.

– Jag tycker inte att det är något fel med att skaffa bröstimplantat som kristen. Jag tycker att det är ett personligt beslut. Jag ser ingenstans i Bibeln där det står att det inte är okej, säger Carrie Prejean enligt Christianity Today.

Nu senast anklagas Prejean återigen för att hyckleri och lögn då hon hävdar att hon skickade sin omtalade sexvideo till sin pojkvän när han var 17. Expojkvännen själv säger dock att han var 20.

En av skönhetsmissens allra hårdaste kritiker har utan tvekan varit kändisbloggaren Perez Hilton som öppet kallat henne både det ena och det andra i sin blogg. Prejean säger sig dock ha förlåtit honom.

– Jag tycker faktiskt synd om honom. Det gör jag verkligen. Om du kollar på hans webbsida så är det ganska skrämmande det han gör, säger hon till Christianity Today.

Skrivet av: