Lördag 21 Maj
Stockholm

Miss Kalifornien i grov sexskandal

Den forna skönhetsmissen har hamnat i en praktig skandal efter att hennes sexvideo läckt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Carrie Prejean blev inte bara känd som Miss Kalifornien hemma i USA. Hon blev även välkänd internationellt efter sitt uttalande mot homobröllop i uttagningarna till Miss USA. Något som fick bland andra kändisbloggaren .

I och med den stora uppmärksamheten kring Prejean läckte snart ett flertal nakenbilder på skönhetsmissen. Ett flagrant brott mot de stadgar och regler som gäller när man ställer upp i Miss-tävlingar i USA. Men efter att ha fråntagits titeln stämde Carrie Prejean arrangörerna på över en miljon dollar.

I går kom så beskedet. Det blir en svidande förlust för modellen som lagt ner hundratusentals dollar på advokater. Det hela räckte med en sexvideo. Något som även det bryter mot kontraktet som Carrie Prejean skrev på när hon ställde upp som kandidat i Miss California-tävlingen.

Prejean får noll kronor i ersättning och det är antagligen bara en tidsfråga innan sexvideon som beskrivs som väldigt grov, läcker ut till den stora allmänheten, enligt <a href=""Är"man känd kan man få pengar för de allra underligaste saker. När dokusåpafamiljen Kardashian ägnar sig åt välgörenhet gör de det också på sitt egna speciella sätt. De bjuder helt enkelt upp till boxning och ger pengarna till fina ändamål. Ville man slåss mot någon av Kardashian så gällde det att vara med i auktionen om att få leverera högern som fällde kändisarna. Här var det endast pengar som gällde. Men det var en smärtfull och känslosam tillställning. När den yngste i syskonskaran, Rob Kardashian, 22, äntrade ringen blev han snabbt golvad av sin mycket större motståndare. Något som fick hela familjen att rasa. Släktingskaran drog sig tillbaka backstage och lät publiken vänta i över en timme innan de slutligen fortsatte spektaklet. Familjefadern Bruce Jenner visade vilken alfahanne han är och vann sin match medan Kim Kardashian förlorade medan Khloe och Scott Disick hoppade av i sista sekund.">TMZ.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela