Miss Kaliforniens sexskandal växer

Nu avslöjas 30 nakenbilder och åtta sexvideos innehållande Carrie Plejeant.


Miss Kalifornien, Carrie Prejeans, dröm gick i tusen bitar då ett flertal nakenbilder och en sexvideo med henne läckte ut.

Hon blev fråntagen sin titel som skönhetsmiss och har sedan dess skrivit en bok samt talat ut i ett flertal teveprogram där hon säger att sexvideon var hennes livs misstag.

Men hennes livs misstag har växt - till åtta misstag.

Sexskandalen har nämligen växt sig ännu större då det avslöjas hon ställt upp på hela 30 nakenbilder och åtta sexvideos.

Sexfilmerna innehåller endast Plejean. I vissa filmer kan man höra henne stöna, i en annan bär hon i en vit fladdrande blus medan hon tar på sig själv på ett lockande sätt.

På de 30 nakenbilderna, då hon har fotat sig själv i spegeln, poserar hon både topless och på vissa till och med utan en tråd på kroppen.

I sin nya bok skriver Carrie:

"Gud gav oss våra kroppar och det är rätt att vi använder dem på sätt för att hedra Gud som skapade våra kroppar", skriver hon enligt RadarOnline.

Hon verkar onekligen veta på vilket sätt hon ska använda sig av sin kropp.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Anders Bagges flirtiga invit till Irma: "Om jag var singel..."

Svindlande summan – så mycket är Julia och Bingo redo att betala för tvillingar

3 timmar sedan
Julia och Bingo är öppna med att de har svårt att få barn ihop. I deras realityserie får vi följa paret när de besöker familjen Kardashians fertilitetsläkare och Bingo avslöjar vad paret är redo att betala för att få tvillingar.

Spotify kommer inte att förbjuda AI-musik

3 timmar sedan
Det kommer att bli svårt att reglera användningen av AI-teknik i branschen och Spotify har inga planer på att förbjuda AI-genererat innehåll från plattformen. Det säger strömningstjänstens vd Daniel Ek i en intervju med BBC.

Solsidan-Oves smarta spartips: "Borde få nobelpris i ekonomi"

idag 17:03
I en video på TV4:s Instagram delar Ove och Anette Sundberg från Solsidan med sig av några sparknep, för tuffa tider. Sparknepen möts av genomgående roade kommentarer.

Därför lämnade Malin Berghagen Sverige: "Fick panik i vågor"

idag 15:00
Folkkära artisten Lasse Berghagen har legat inne på sjukhus ett tag. Nu bryter Malin Berghagen tystnaden kring sin inre konflikt.

Josefine Jinder: "Den här typen av föräldrar är så äckliga"

idag 14:47
Det är i en ny krönika på Expressen som Josefine Jinder berättar om sina tankar kring de som blir föräldrar första gången. Och det är ord och inga visor.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.