Idol-Alices sexiga bilder

"Jag ångrar ingenting."


17-åriga Alice Svensson från Gävle är mångas favorit i teveprogrammet Idol. Av många har hon mest setts som den gulliga och spralliga tjejen. Men visst döljer det sig en mer tuffare och sexigare Alice under ytan?

Nyheter24 har kommit över ett par sexiga bilder av Alice där hon ser ut som en annan tjej än vi lärt känna i rutan. Alice är hårt sminkad och ligger bland annat i ett skumbadkar där hon tittar rakt in i kameran.

När vi kontaktar Alice om bilderna börjar hon nästan prata av sig själv:

– Jag ångrar ingenting av bilderna. Jag är inte naken och visar ingenting. De var bara kul att fota de där bilderna. De är lite knasiga.

Blir det en tuffare Alice vi får se i rutan nu?

– Nja, ja, det blir det nog.

Katrin Zytomierska, Idolkommentator, sa i fredags att Alice "porrig och sexig ut, precis som en artist ska vara". Och visst visade Alice en annan bild av sig själv.

Men än verkar inte Alice bli påverkad av gubbsjuka domare. Gästdomaren och låtskrivaren Desmond Child sa på scen att Alice ben såg fantastiska ut i en kort bendress förra veckan.

Du tycker inte Desmond Child var gubbsjuk som sa att dina ben såg fantastiska ut? Du är ju trots allt bara 17 år.

– Nej, haha! Jag är så kort så det är bara kul om han tycker om mina ben.

I kvällens Idol blir det soultema och duetter. Kanske släpper Alice loss ytterligare på scen.

– Det stod knulla mig i hennes panna, jag älskar det, avslutade Katrin Zytomierska TV400:s eftersnack efter förra veckans final till programledaren Peter jihde.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!