Torsdag 22 Februari 2024

Idol-Alices sexiga bilder

"Jag ångrar ingenting."


17-åriga Alice Svensson från Gävle är mångas favorit i teveprogrammet Idol. Av många har hon mest setts som den gulliga och spralliga tjejen. Men visst döljer det sig en mer tuffare och sexigare Alice under ytan?

Nyheter24 har kommit över ett par sexiga bilder av Alice där hon ser ut som en annan tjej än vi lärt känna i rutan. Alice är hårt sminkad och ligger bland annat i ett skumbadkar där hon tittar rakt in i kameran.

När vi kontaktar Alice om bilderna börjar hon nästan prata av sig själv:

– Jag ångrar ingenting av bilderna. Jag är inte naken och visar ingenting. De var bara kul att fota de där bilderna. De är lite knasiga.

Blir det en tuffare Alice vi får se i rutan nu?

– Nja, ja, det blir det nog.

Katrin Zytomierska, Idolkommentator, sa i fredags att Alice "porrig och sexig ut, precis som en artist ska vara". Och visst visade Alice en annan bild av sig själv.

Men än verkar inte Alice bli påverkad av gubbsjuka domare. Gästdomaren och låtskrivaren Desmond Child sa på scen att Alice ben såg fantastiska ut i en kort bendress förra veckan.

Du tycker inte Desmond Child var gubbsjuk som sa att dina ben såg fantastiska ut? Du är ju trots allt bara 17 år.

– Nej, haha! Jag är så kort så det är bara kul om han tycker om mina ben.

I kvällens Idol blir det soultema och duetter. Kanske släpper Alice loss ytterligare på scen.

– Det stod knulla mig i hennes panna, jag älskar det, avslutade Katrin Zytomierska TV400:s eftersnack efter förra veckans final till programledaren Peter jihde.

Skrivet av:

Senaste nytt

De kan få Nordiska rådets litteraturpris

Sveriges mästerkock-Lucas sågning: "J*vla trams"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång på TV4. En som blivit en riktig tittarfavorit i årets säsong är Lucas Eriksson från Oskarshamn – som inte är rädd för att säga vad han tycker.

Morran och Tobias tillbaka

1 timme sedan
Nu är humorduon Morran och Tobias tillbaka – med säsongen "Pengarna eller livet" som får premiär på TV4 Play 22 mars. När vi möter dem igen har Tobias suttit i fängelse för förskingring och är på väg hem för att återförenas med sin mamma Morran som har tilldelats ett nytt hus av kommunen.

Leif GW stoppas i Nyhetsmorgon – efter orden om Gunilla Persson

1 timme sedan
Leif GW Persson var på plats på Nyhetsmorgon för att kommentera Gunilla Persson och hennes problem med Kronofogden. Men vad Leif GW Persson hade att säga var kanske inte så populärt – Soraya Lavasani och Anders Pihlblad försökte stoppa kriminologens hårda ord om Gunilla.

Så fick Peter Apelgren Anna Mannheimer på fall: "Fick jobba som ett svin"

1 timme sedan
Anna Mannheimer är komiker, programledare och journalist. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 har sammanställt de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Mannheimer.

Albin Tingwall blev dumpad av Idol-vinnaren – öppnar upp om kärlekslivet

2 timmar sedan
Albin Tingwall är en av artisterna i Melodifestivalen 2024, men många känner nog igen honom från en annan sångtävling. 2022 kom Albin tvåa i Idol, och träffade även sin ex-flickvän under tävlingen. Men hur ser egentligen hans kärleksliv ut i dag, efter det tuffa uppbrottet?