Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Ta mig tillbaka"

- 03/12/2008, 09:39 -

Sångerskans make, Blake, har fastnat i ett drogtest. Nu åker han i fängelse.

Amy Winehouse är på sjukhus. Hennes make, Blake Fielder-Civil, är på rehab. Eller var. För efter hans tårfyllda erkännande om att det var hans fel att frugan började med knark, verkar ångesten ha slagit till.

Blake som sa att han var tvungen att skiljas från sin fru för att rädda livet på henne, har kommit på andra tankar. I går kväll stormade han nämligen in på sjukhuset där Amy Winehouse låg inlagd, och bad om att bli förlåten. Kaos utbröt.

– Blake försökte sig på en smitning. Han dök upp på sjukhuset och hela helvetet brakade lös - alla var helt chockade, säger en källa till The Sun.

Det gräts. Det skreks. Det slogs.

– Han bad Amy om att förlåta honom. Eftersom han visste att han skulle åka in igen så kände han att han inte hade mycket att förlora, säger källan till The Sun.

Snart tillkallades vakterna och därefter polis. När man så testade Blake Fielder-Civil visade det sig att han hade droger i blodet. Hade han suttit av sin fängelsetid hade Blake varit ute i slutet av månaden. Nu verkar det som att han åker in igen. Något som verkar vara bra för Amy Winehouse.

– Nu när han är ute ur bilden kan hon koncentrera sig på att få rätsida på sitt liv, säger en vän till The Sun.

Med tanke på att det var ett gräl med maken Blake som fick stjärnan att hamna på sjukhus, får vi kanske hoppas att han håller sig utanför.

Skrivet av: