"Jag gjorde Amy till knarkare"

Maken Blake erkänner att det var han som fick Amy Winehouse att börja knarka.


Problemen har varit många för Amy Winehouse och hennes Blake Fielder-Civil. Hon har jagats av paparazzis och dragits med ett svårt drogmissbruk. Medan han åkt in i fängelse och därefter rehab. Som om inte det vore nog har ett otrohetsdrama utspelat sig i kulisserna. Något som resulterat i att paret nu verkar gå skilda vägar.

Och nu går maken Blake ut och ber om ursäkt. I en känslomässig intervju erkänner han gråtandes att det var han som fick Amy Winehouse att börja knarka.

– Ja, jag gjorde det. Det var jag som introducerade henne till heroin och kokain. Jag drog Amy in i det och utan mig skulle hon aldrig ha tagit den vägen. Jag förstörde något vackert, säger Blake Fielder-Civil till News of the World.

Det var efter att Blake använde heroin framför Amy som sångerskan själv ville prova. Och så började tragedin. Just nu befinner sig Blake på rehab där han också verkar ha nått nya insikter i livet.

– Jag var gammal nog att veta bättre. Heroin och kokain tog kontrollen över mig och jag strulade till det. Det gjorde att jag inte brydde mig om kvinnan som jag älskar mer än något annat i världen, säger Blake till News of the World och avslutar:

– Jag känner för att ta självmord. Jag vill fan bara dö.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!