Amy pressad på pengar av maken

- 07/12/2008, 21:23 -

Nyligen deklarerade han sin kärlek. Nu kräver han miljoner för att hålla tyst.

Blake Fielder-Civil, make till sångerskan Amy Winehouse, hängs nu ut i engelsk press. Han kallas ett "avskum" och "lögnare". Anledningen är att han pressar Winehouse på pengar.

Och det är inte en liten summa det handlar om. Trots sin bandade kärleksförklaring för bara några dagar sedan där Blake förklarade att han inte ville ha Winehouse pengar, verkar pengasuget ha blivit för överväldigande. Nu kräver han en miljon pund, drygt 14 miljoner kronor.

– Det där är bara en täckmantel. Blake har krävt en miljon pund av Amys manager, för att skilja sig och för att inte berätta om intima detaljer ur deras äktenskap, säger en vän till stjärnan enligt News of The World.

Blake ska ha berättat för sin mamma Georgette att Amy Winehouse pappa redan erbjudit honom 50 000 pund för att skiljas från hans dotter. Men han vill alltså ha mer.

– Han är en lögnare. Han är bara ute efter pengarna. Pengar är vad som driver honom, säger Amys vän till News of The World.

På ett sätt är pengakravet förståeligt. Blake Fielder-Civil har en räkning på drygt 30 000 pund att betala för sin drogrehabilitering. Pengar han inte har. Frågan är om Amy Winehouse kommer att hosta upp de miljoner han kräver.

Skrivet av: