Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Britney vill ha mindre bröst

Nöje | 06/12/2008 18:17

Stjärnan vill förminska sina mammabröst.

Det är inte bara vanliga dödliga som plågas av komplex. Också superstjärnan Britney Spears har sitt eget lilla ångestlass att dra på. Och sedan hon blev mamma verkar problemet ligga i brösten.

– Jag har en hat- och kärleksrelation till mina bröst. För tillfället avskyr jag dem och vill göra dem mindre, säger Britney Spears enligt Ask Men.

Sångerskan får inte längre plats i sina gamla outfits och ska man göra comeback som hon gjort, är det A och O.

– Jag kan inte ha på mig de kläder som jag älskade att ha på mig. Som den röda kroppsdräkten som jag bar i videon till Oops I did it again till exempel. Jag känner mig inte strömlinjeformad, säger Britney Spears.

Det hela har gått så långt att hon vill förminska sina bröst kirurgiskt.

– Jag är frestad att genomgå en bröstreduktion så att jag kan få plats i några av mina fantastiska scenkläder till min nästa show. Jag vet att de är sexiga men ibland är de i vägen.

Inte minst verkar den hårda kritiken för hennes senaste uppträdande ha fått Britney att önska sig en makeover. Hon jämfördes bland annat med en mimande porrstjärna. En inte så tillfredsställande liknelse kanske.

– Hon funderar nu på att bli mer av en rock-tjej. Grejen är ju att hon ser bra ut precis som hon är, säger en källa enligt Ask Men.

Skrivet av: