Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Britney Spears mamma talar ut

Nöje | 06/12/2008 17:44

Mamman till en av världens största stjärnor, talar ut.

Hon var superstjärnan som föll från älskad till mest hatad. Men kanske tyckte de flesta mest synd om Britney Spears. Allt verkade gå neråt. Karriär. Familj. Vänner. Hälsa. Nu talar mamma Lynne Spears, 53, ut i en ny intervju.

– Jag funderade på att titulera min bok "Allt är mitt fel". Jag kan skratta åt den nu, men kände jag så då? Ja, det gjorde jag. Och om jag är helt ärlig så känner jag så fortfarande, säger Lynne Spears till Daily Mail.

När stjärnan fick sitt psykbryt i fjol stod familjen ingenstans att finna. Något som mamma Spears förklarar på följande sätt:

– När hennes liv var en sådan succé, vad behövde hon mig för? Och när saker blev värre, var jag frånvarande, för andra människor - dansare, managers - stod närmare henne och var med henne natt och dag. Som mamma kan du inte hjälpa att ha dåligt samvete för vad du gjorde och inte gjorde för dina barn. Jag är inte annorlunda, säger Lynne Spears.

Som en sista åtgärd för att skydda dottern bestämde familjen att pappa Jamie skulle få kontrollen över Britney Spears tillgångar.

– Vi bestämde att det var han var den som borde göra det för att han är den starke av oss. Mammor ger alltid med sig till sina barn för att vi är mjukisar. Och Britney behövde en stark person just då.

Att pappa Spears var en före detta alkoholist gjorde dock inte saken bättre. I en ny dokumentär, For The Record, kommer de mörka sidorna av stjärnans liv fram. Britney Spears berättar bland annat att hennes liv känns som ett fängelse just nu.

– Jag tror säkert att hon känner sig för hårt hållen vissa dagar. Men det var definitivt nödvändigt i början, säger Lynne Spears.

På frågan om hon tror att hennes dotter - en av världens största artister, älskad, förföljd, hatad - är lycklig, svarar hon:

– Jag tror att Britney är lycklig på de flesta sätt. Väldigt lycklig över sina barn och extatisk över sitt arbete. Men det är något som fattas. Det där självförtroendet som hon hade när hon var ung - det är det som fattas, säger Lynne Spears till Daily Mail.

Skrivet av: