Jobben kommer i takt med att kilona rasar

- 08/01/2009, 20:08 -

Nio bortbantade kilo innebar att uppdraget som taleskvinna för bantningsprogrammet förnyades.

Queen Latifah är tillbaka på kartan. Efter att kilona bara rasat av skådespelerskan och artisten. Och desto fler kilon som rasar, desto fler jobbuppdrag får Dana Elaine Owens, som hon egentligen heter.

Förutom det ärofyllda uppdraget att hålla ställningarna som värd för Peoples Choice-galan i går, är Queen Latifah också taleskvinna för viknedgångsprogrammet Jenny Craig. Och efter att hon lyckats gå ned nio kilo med hjälp av företaget, har de också valt att fortsätta använda Latifah som företagets ansikte utåt, skriver Celebuzz.

–Vi är stolta över Queen Latifahs prestation och är exalterade över att kunna fortsätta vårt samarbete med henne, sa marknadsföringschefen Scott Parker.

"Det här handlar inte om att tappa vikt"

Viktnedgången är en hård kamp för 36-åriga Latifah, som varit mullig en stor del av livet. Men bantningen handlar inte om att skaffa sig en ny kropp:

– Det här handlar inte om att tappa vikt. Det här handlar om hälsa. Det är inte en ytlig grej jag gör. Jag är verkligen nöjd med hur jag ser ut, säger skådespelerskan.

Anledningen till att Latifah insåg att hon var tvungen att tappa vikt var för att motarbeta en eventuellt diabetes skapad av övervikten och inte för att klämma in sig i en klänning i storlek 34.

I bildspelet kan du se bilder från Queen Latifahs kamp mot extrakilona.

Se Queen Latifahs tevereklam för Jenny Craig:

Skrivet av: