Jobben kommer i takt med att kilona rasar

Nio bortbantade kilo innebar att uppdraget som taleskvinna för bantningsprogrammet förnyades.


Queen Latifah är tillbaka på kartan. Efter att kilona bara rasat av skådespelerskan och artisten. Och desto fler kilon som rasar, desto fler jobbuppdrag får Dana Elaine Owens, som hon egentligen heter.

Förutom det ärofyllda uppdraget att hålla ställningarna som värd för Peoples Choice-galan i går, är Queen Latifah också taleskvinna för viknedgångsprogrammet Jenny Craig. Och efter att hon lyckats gå ned nio kilo med hjälp av företaget, har de också valt att fortsätta använda Latifah som företagets ansikte utåt, skriver Celebuzz.

–Vi är stolta över Queen Latifahs prestation och är exalterade över att kunna fortsätta vårt samarbete med henne, sa marknadsföringschefen Scott Parker.

"Det här handlar inte om att tappa vikt"

Viktnedgången är en hård kamp för 36-åriga Latifah, som varit mullig en stor del av livet. Men bantningen handlar inte om att skaffa sig en ny kropp:

– Det här handlar inte om att tappa vikt. Det här handlar om hälsa. Det är inte en ytlig grej jag gör. Jag är verkligen nöjd med hur jag ser ut, säger skådespelerskan.

Anledningen till att Latifah insåg att hon var tvungen att tappa vikt var för att motarbeta en eventuellt diabetes skapad av övervikten och inte för att klämma in sig i en klänning i storlek 34.

I bildspelet kan du se bilder från Queen Latifahs kamp mot extrakilona.

Se Queen Latifahs tevereklam för Jenny Craig:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

3 timmar sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.