Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linda Rosing blåslagen

Nöje | 11/01/2009 13:04

Teveinspelningarna i Åre inför dejtingprogrammet slutade olyckligt.

Hon utmanade sina rädslor. Men det kostade på. Teveaktuella Linda Rosing gör snart comeback i ett programformat i Kanal 5 med sitt dejtingprogram, där hon ska hitta sitt livs kärlek. Nu under inspelningshelgen i Åre blev hon blåslagen.

Tillsammans med kompisarna Alex och Bobby intog Rosing det jämtländska landskapet, som tröttade ut henne.

På sin blogg utvecklar Rosing eskapaderna:

"Jag är trött och blåslagen av alla aktiviteter som vi har utsatts för här, ha ha ha. Men det var det värt även fast jag ett tag trodde att jag skulle dö av rädsla. Ja, nu undrar säkert ni vad jag har utsatt mig för men det kan jag inte avslöja mer än att det blir bra teve. Jag har haft med mig Kevin här och han har lärt sig åka skidor och nu är han kung i backen. Medan jag har jobbat så har han badat i det härliga äventyrsbadet och åkt slalom hela dagarna långa. Så den här helgen är väldigt lyckad för oss båda. Inspelningarna har gått super och jag är så nöjd och vet att jag har gjort bra teve. Mina underbara vänner Bobby och Alex har gjort den här helgen till en av mina bästa. Det var längesen jag skrattade så mycket som vi har gjort här."

Skrivet av: