Rosing opererade in nytt smile

- 05/01/2009, 20:06 -

Linda vill kunna se sig i spegeln och få fram ett leende.

Bloggdrottningen och före detta dokustjärnan Linda Rosing är känd för sina plastikopererade bröst. Nu har hon tagit sitt yttre ännu ett steg närmare perfektion. Denna gång är det munnen som modifierats. Men det var inte den vanliga pumpen utan genom kirurgiska ingrepp hon fick sig en snitsigare käft.

– Jag har gjort två stycken tvåcentimetersnitt i vardera mungipa i överläppen för att få min mun att se gladare ut, säger Rosing till Expressen.

Meningen med plastikoperationen är inte att bli sexig. Snarare är det för att få ett leende på läpparna.

– Det låter inte bra om man gör det för att se gladare ut på det sättet. Det är snarare för dem som medfött har kraftigt neddragna munvinklar, säger Jan Wieslander som är docent i plastikkirurgi på Plastikkirurgiska institutet i Malmö.

Och det finns stora faror med operationen. Precis som bröstimplantat kan explodera kan det gå snett med munnen.

– Problemet kan förvärras med åldern. Det kan till och med vara så att det rinner saliv ur munvinkeln. Då är den här lilla operationen på lokalbedövning fantastiskt bra, säger Jan Wieslander.

I vanliga fall är det mer busar än bimbos som gör detta.

– Det är inte så ovanligt. Men jag vet inte om du känner till traditionen bland kriminella att man skär upp munvinklarna på tjallare för att tala om för andra kriminella att de är tjallare, säger Jan Wieslander till Expressen.

Så här kan Rosing se ut när salivet rinner.

Skrivet av: