Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kenza och Rosing utsatta för fansterror

Nöje | 19/02/2009 11:03

Det lägsta av det lägsta. När ens egna fans vänder sig emot en är det illa.

När Kenza är ute på stan händer det att folk smygfotar henne "nästan varje gång". Något som är obehagligt. Sist var i förra veckan då ett helt tjejgäng började smygfota Kenza. Något som gjorde bloggaren förbannad. Men den unga företagaren visade andra kinden till och sa att hon ställde upp på ett foto om de ville.

Linda Rosing har brutit en vana och läst sina bloggkommertarer. Något som hon inte borde ha gjort. Där finner hon flera attacker mot sin familj. "Det verkar som om dessa männsikor inte har ett hjärta." skriver en sårad Linda Rosing. Värst av allt är när de skriver taskigt om hennes barn, som inte gjort någon något ont. Linda Rosing själv tänker positivt om andras liv, allt enligt hennes livsuppfattning att positiva tankar smittar av sig. De otrevliga "dyngslängarnas" välmående kan ifrågesättas, menar Linda Rosing.

Skrivet av: