Schulman attackerar rasistisk polis

Alex Schulman kräver att poliserna i Malmö ska sparkas - "åt helvete!".


Det är inte bara medierna och polisen som reagerar på den rasistiska incidenten i Malmö. Där polisen kallar en grupp ungdomar med utländsk bakgrund för "blattajävlar" och "apajävlar". Nu ger sig en av Sveriges största bloggare - Alex Schulman - in i debatten.

"Den ena polisen kallar de unga invandrarna för "blattarjävar". Den andra hummar och säger "apajävlar". De talar vidare. Kommer överens om att det bästa vore att göra de där människorna sterila och konstaterar att när de får tag på de här invandrarna ska de slå dem så att de inte längre kan stå på benen. Jag fylls av en helig vrede.", skriver han i sin blogg.

De inblandade poliserna ska nu polisanmälas. Något som Alex Schulman inte ger mycket för.

"Liknande saker har hänt förut och då har ärendena försvunnit i utdragna rättegångar där poliserna kommit undan med varningar och uppsträckningar. Det räcker inte. Om det finns minsta karaktär hos polisledningen så sparkar man de här två idioterna omedelbart. Alltså jag menar: nu. Gå ut med det till TT, så att de får med det i tio-nyheterna. Sätt dem på gatan. Sparka dem åt helvete. Allt annat kommer göra mig övertygad om att hela polismakten genomsyras av den här vidriga invandrarhatarmentaliteten.", skriver Alex Schulman i sin blogg.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!