Coolio löpte amok på nattklubb

Rapstjärnan bombarderad av flaskor och isbitar - attackerade pubiken.


Rapstjärnan Coolio gick till attak mot publiken på en nattklubb i brittiska Barnsley, efter att han blivit bombarderad av plastflaskor och isbitar på scen.

Bara några minuter in på rapstjärnans show kom en skur av missiler mot scenen. Plastflaskor och isbitar haglade upp mot rapparen och hans tvåmannaband, och en av bandmedlemmarna blev träffad i ögat.

Coolio, 45, sa genast att han skulle avbryta konserten om kastandet fortsatte.

Men när han träffades av ännu fler grejer stoppade rapparen musiken - och gick ut i publikhavet bland de hundratals klubbesökarna, och började brottas med en av de överförfriskade kombatanterna.

– Det var totalt kaos där ett tag. Det flög flaskor överallt, och innehållet från flaskorna rann över hela ställe. Alla skrek. det var riktigt äckligt, säger ett ögonvittne till The Sun.

Vakter var tvungna att dra ut stjärnan medan ännu fler plastflaskor och andra saker slungades upp mot scen.

När Coolio lämnade klubben såg han "rasande och het ursinnig ut", enligt ögonvittnen på plats.

Säkerhetspersonal slängde ut ett antal av bråkmakarna, men Coolio vägrade återvända.

En talesman för rapstjärnan säger:

– Han var väl mottagen, men det fanns en liten grupp packade grabbar som bestämde sig för att kasta isbitar och flaskor. Han varnade dem att han skulle avbryta konserten om de inte slutade, men de fortsatte så han valde att konfrontera dem.

Coolio stannade resten av kvällen och festade, men han beslutade att det var bättre att inte fortsätta konserten.

– Det är synd att ett fåtal personer ska förstöra kvällen för alla som ville se honom uppträda, säger Coolios talesman till The Sun.

Coolio med jättehiten "Gangstas Paradise":

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Coolio är ocool
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

3 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.