Coolios vidriga dejtingregler

"De ska inte göra som jag gör, de ska göra som jag säger".


45-åriga exrapparen Coolio skyr inga medel när det gäller att få sina sex barn att hålla sig i skinnet. Åtminstone inte vad gäller sina döttrar Artisha och Brandi. I sina nya teveserie avslöjar pappan de hårda buden som gäller för potentiella pojkvänner. Om det ens går så långt. Coolio förklarar hur han hälsar hem nya killar:

–Jag hämtar min kniv och min pitbull. Sen tar vi en runda runt kvarteret. Där säger jag åt dem att inte försöka komma hit och hämta nåt. För de kommer inte att få något.

Och reglerna är strikta.

– Du måste respektera mitt barn och inte lägga händerna på henne, för jag är den som hamnar i fängelse för mina nära och kära. Jag spenderar gärna tid i fängelse om du bråkar med mina barn.

Och döttrarna har regler de följer också.

– Jag sitter inte där och vakar över dem, berättar Coolio och fortsätter, men för någon dag sedan såg jag Artisha sitta i nån killes knä. Jag sa i helvete heller.

– Jag plockade upp en av köerna från biljardbordet och sa, bäst för dig att du reser på dig. Och hon sa, jag är tjugo år gammal. Då svarade jag att då fick hon skaffa sig ett hus för en tjugoåring i så fall.

Följer singelpappan Coolio själv sina egna dejtingregler?

– Jag dejtar många personer, men jag vill inte att mina barn gör det. Jag betalar räkningarna, jag lägger upp reglerna. De ska inte göra som jag gör, de ska göra som jag säger, deklarerar Coolio för Ok Magazine.

Vi hoppas att döttrarna snarast flyttar från galna Coolios hus.

Kolla in Coolios genombrottslåt "Gangsters Paradise" från 1995:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!