Martha Stewarts hund sprängd

Det sa bara "boom" så blev Marthas hund en riktig hot dog.


Det verkar som om Gud inte tycker att fängelse var ett tillräckligt straff för att förlåta Martha Stewarts synder. Hon har nämligen drabbats av bakslag efter bakslag. Nu senast är det hennes kära hund Ghenghis Kahn som gått vidare från den här världen. Den andra i raden för tevedrottningen.

Och är man miljonärshund så går man vidare med en stor skräll. Bokstavligen. Martha Stewart hade precis lämnat sin hund på en kennel för att ta itu med dagens matlagning när det värsta tänkbara hände. En explosion som skickade eldsflammor genom byggnaden. Lurviga Ghenghis Kahn och 16 andra hundar blev grillade. Barbeque-style.

Vid explosionen skadades också en man, enligt TMZ. Han fick svåra brännskador efter att ha räddat flera av hundarna från flammorna. Nu kallas han en hjälte av Martha Stewart som skrivit kärt om sin avlidne kompanjon på sin blogg.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.