Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kändisarna på Alcazars 80-talsfest

- 12/03/2009, 06:31 -

Emilia, Bard, Blondinbella och Anna Book på Alcazars Miami Vice-releaseparty.

Under onsdagskvällen hade Melodifestivalaktuella discopopparna Alcazar releaseparty för sitt nya album Disco Defenders.

Festen hölls på Hotell Norrtull I Stockholm och temat var "Miami Vice/80-tal", vilket ställde till med svår huvudbry för den inbjudna kändiseliten.

Bloggdrottningen Blondinbella skrev till exempel så här inför festen:

"Åh vad svårt! Jag är medbjuden till en stor releasefest ikväll för Alcazars nya skiva och dresscoden är “Miami Vice/80-tal” Gaah .. Har googlat på en massa bilder men allt som jag får fram är oversize-kavajer, tights och fula musse pigg t-shirtar. Har ni förslag på vad jag kan ha på mig? Helst något lite mer glammigt, jag och Musse Pigg går inte så bra ihop."

Och dragshowartisten Rickard Engfors bloggade även han om klädproblem.

"Nu är det dags för fest. Alcazars releaseparty! Temat är Miami Vice. Har införskaffat en outfit speciellt för kvällen. Tyvärr ser jag inte riktigt ut som Don Johnson. Inte ett dugg faktiskt. Snarare Susanne Lanefeldt eller Jane Fonda. Men är det fest får man bjuda till. Det har tydligen Anna Sahlene gjort i alla fall. Hon ringde just i ren förskräckelse för att försäkra sig om att hon inte är den enda som klätt ut sig. Anna oroade sig över att hon mest såg ut som ett luder? Lovade att säga att hon ser skönt 80-talig ut oavsett vad. Ruthan har pimpat sitt gips i turkos paljett och neonrosa lycra. Ett Alcazarised disco-gips. Hannah är på ingång och är min date för kvällen. Får se om jag får på henne den härliga discoklänning jag plockatt fram?"

Se mingelbilderna från festen genom att klicka dig vidare på pilarna ovan!

Skrivet av: