Tisdag 3 Aug
Stockholm

Blogglucia: "Han får inte vinna"

Vi lät bloggfienderna mötas för första gången.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är två mycket speciella lucior som möts nere i spakällaren på Hotel Reisen. Vi har sammanfört de rappa och kvicka divorna som tidigare fajtades i i Nyheter24:s rafflande blogglucia-tävling. I en mycket tät och oviss tävling in i det sista, vann slutligen klubbkrönikören Tommie X den hedersvärda utmärkelsen.

Och vinsten? En lyxig helkroppsmassage på Luxury Spa. Meral var en dock en så pass god medtävlande bloggerska att vi beslöt att skicka dit henne också. Och dokumentera det hela...

Meral, vad kände du inför att Tommie X vann över dig i bloggtävlingen?

– Du vet, lucia är ju ett helgon från Italien. Tommie X ser väl inte ut som ett helgon?

Vad hände egentligen den där kvällen när vinnaren utsågs? Du utropade ju dig själv till vinnare i bloggen innan det kom fram att Tommie X var den som vann.

– Det var inte livsnödvändigt för mig att vinna, men jag är en tävlingsmänniska. När klockan var över elva, (tävlingen avslutades vid midnatt, reds.anm) ledde jag med flera procent. Men sen ringde en vän och berättade att Tommie X ledde tävlingen. Jag fick panik. Jag stack till en kompis dataspelställe på Odenplan och lånade en mikrofon och tvingade alla som spelade dataspel att rösta på mig. Du vet, 300 killar gick in på en gång och röstade. "Han får inte vinna!"

Tyvärr fungerade inte Merals kvicka metoder. Tommie X blev en överlägsen vinnare.

Tommie, tycker du att du ser ut som ett helgon?

– Nej, men jag tycker att jag gjorde det den kvällen då jag var lucia. Jag bar en svart lång peruk, hade sminkat blod under ögonen och teaterögonbryn.

Meral: Men seriöst Tommie, du måste ha fuskat i tävlingen på något sätt. Jag ledde med flera procent!

Tommie X (med en ursäktande ton): Nej, jag lovar. Jag tycker också att det är konstigt. Lita på mig, jag kan inte fuska med sånt. Dessutom hade jag klubb den kvällen så jag var upptagen. Jag lovar!

Ni bråkade ju lite med varandra också...?

Meral: Man får ta det, Tommie X kallade mig för en 1800tals-kvarleva men det är en del av spelet.

Varför vann du Tommie?

– För att jag tvingade alla att rösta! Jag skickade ut ett meddelande på myspace till en massa vänner precis innan jag gick ut på min klubb på kvällen. Det var kanske därför jag vann? Nu skickar många gratulationer. Dessutom har jag fått dubbelt så många läsare.

Ni båda verkade väldigt måna om att vinna den här tävlingen?

Tommie X: Jag blev helt besatt. Jag ledde en gång, innan trodde inte jag att jag hade chans att vinna...

Meral avbryter: Jag var helt övertygad om att det var jag som skulle vinna. Det första jag sa när jag blev tillfrågad om att vara med och tävla var, “vad vinner jag?”

Tommie: Hade jag inte tävlat mot Meral hade jag hejat på henne. Hon påminner om Leila K på ett bra sätt, hon är outgoing och hon tänker efter innan hon talar. Man måste se dokumentären med Leila K för att förstå vad jag menar.

Både Meral och Tommie har nu blivit vänligare mot varandra men går ändå med på en armbrytarmatch på massagebänken. Ingen vinnare utses i matchen. I stället slutar det med en kram. Våra blogglucior har blivit sams.

Meral, du är tillbaka i rampljuset igen, har du någon teveprogram på gång också?

– Vad har du hört det ifrån? Jag vill inte säga någonting.

Tommie X, skulle du tacka ja till att göra ett teveprogram med Meral om det erbjuds?

–Ja, varför inte. Jag skulle kunna vara hennes bög-sidekick.

Tommie X och Meral Tasbas får sedan avnjuta varsin lyxmassage, som de båda bedyrar att de behöver.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela