Cyrus blir Georgias drottning

Hon knuffar Britney Spears från tronen och gör teve med Tarantino.


Miley Cyrus har blivit drottningen av pop. En titel som Madonna var först att krönas till. I en omröstning på New York Daily News fick hon en tredjedel av alla röster.

Cyrus har nu blivit större än Britney Spears, som kom trea. Men bara tio procent ansåg att Cyrus var en bra förebild. Även Taylor Swift hamnade på listan som visar på att countryn tar över efter de svenska låtskrivarnas dominans.

På onsdag ska Miley Cyrus uppträda på American Idol och framföra sin The Climb från Hannah Montana: the movie. Men filmglansen slutar inte där för mästerregissören Quentin Tarantino kommer gästa showen. Han ska coacha idolerna. Kanske kan han även ge några goda råd till Cyrus, som kanske även kan bli filmvärldens drottning. Trots att hon har sagt att hon inte vill idoliseras.

Ett tydligare tecken på en kommande kröning är att Georgia vann delstatsslaget om henne. Med skattelättnader, fint väder och annat försökte Georgia, North Carolina och andra locka till sig en kommande produktion. Och valet föll på Savannah, Georgia. I mitten av juni börjar inspelningarna av The Last Song, skriver Triangle Business Journal.

Enligt Georgias guvernör var det en stor seger. Cyrus val kommer att ge 250 nya jobb i delstaten samtidigt som USA genomgående är hårt drabbat av finanskrisen. Samhällsnyttan höjs också på andra sätt. Cyrus deltar snart i Youth Service America för att uppmärksamma Global Youth Service Day (GYSD) den 24-26 april.

– Det är så spännande att veta att miljoner av barn över hela världen kommer hjälpa till att göra samhället och sina grannskap till bättre platser. Global Youth Service Day är ett jättebra sätt att få barn att engagera sig och visa sina krafter, säger Cyrus, enligt PR Newswire, som är glad över att hennes föräldrar föräldrar införde passionen för service hos henne.

Även om hon på sikt letar sig inåt i sydstaterna kommer hon inte spela pappas bästa hitlåt - Achy breaky heart.

– Jag tror att både jag och pappa har hört den låten tillräckligt. Han är den ende riktiga. Jag vill inte att någon någonsin ska ändra den, verkligen, för han är den ende som finns som kan göra den, tror jag, säger hon till MTV News.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!