Familjen Cyrus sydstatsarv

Miley och Billy Ray har en väldigt nära relation och är bästisar.


Billy Ray Cyrus fick kanske smak på landet och countryn efter inspelningen av Hannah Montana: The Movie. Hans kommande skiva heter i alla fall Back To Tennessee. Förra skivan var än rockig historia men nu kör Billy Ray fullt ut på gitarrens country-strängar.

Familjen Cyrus bodde tidigare i countryns hemstad Nashville, innan de flyttade till Kalifornien och blev världsstjärnor. Därför har de alltid varit präglade av stadens musikaliska arv och de amerikanska idealen.

Därför kommer familjen alltid främst. Billy Ray och Miley har jobbat ihop både i teveserien och i den nya filmen. Något som varit en prövning.

– Det ger och tar hela vägen. Det är en tunn linje och ibland känns det som att jag går på lina mellan två av New Yorks högsta byggnader. Jag tar ett steg i vägen. Och tro mig. Oavsett om det är jobb eller privat, så tappar man ibland balansen. Om jag tar ett snedsteg, kommer jag försöka gå tillbaka. Det viktigaste regen är att jag fortsätter att vara Mileys bästa vän. Vi började det här ihop som bästa vänner. Det viktigaste är att behålla det så, säger Billy Ray till SFG.

Det här har så klart påverkat Miley. När resten av världen är kära i Robert Pattinson från Twilight, är Miley helt oberörd.

– Jag är inget jättefan av Rob Pattinson. Tjejer älskar nog inte Rob utan de älskar karaktären Edward, säger Cyrus till Teen Vogue.

Hon har bara ögonen för sin kristna pojkvän Justin Gaston, 20 år, som bor hemma hos svärfar. Men på countryns egna grammygala gick Miley Cyrus ihop med sin bästis. Billy Ray hade uppknäppt skjorta och halsband och Miley var mer graciös än någonsin i en grön aftonklänning.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!