Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Miley Cyrus tar USA ur finanskrisen

- 04/04/2009, 02:30 -

North Carolina och Georgia tävlar om tillväxtskådisen.

Hannah Montana: The Movie har precis haft premiär och Disney gnuggar händerna medveten om vilken kassako Miley Cyrus är. Cyrus, som tidigare sagt att hon aldrig mer kommer att spela in en Hanna Montana-film, har redan fått fläskiga erbjudanden. När finanskrisen är värre än några andra kriser står toppolitikerna på rad för att be om tillväxthöjande profiler.

Hennes nästa film The Last Song är specialskriven för henne av Nicholas Sparks. Han är från North Carolina, men nu lägger sig även Georgia i spelet. USA:s delstater budar hej vilt för att kunna locka till sig tonåringen.

I Raleigh, North Carolina, erbjuder politikerna filmarbetare skattelättnader på hundratusentals kronor om de väljer att filma i delstaten, skriver News & Observer.

Även om många kan ta hennes filmer för larv går det inte att sticka under stolen med att Cyrus är en större talang än Lindsay Lohan och Amanda Bynes, tillsammans.

– Jag blev helt tagen på sången. Jag tänkte, det finns inget som säger att den här flickan inte borde rankas med Shirley Temple eller Judy Garland, säger regissören Peter Chelsom till San Fransisco Chronicle.

– Jag kunde inte tro det. Det var som att se en afton med Barbra Streisand. Hon (Cyrus) var femton under hela inspelningen... Gjorde Barbara det när hon var femton? säger Peter Chelsom till San Francisco Chronicle.

I takt med framgångarna blir Cyrus allt mer förvirrad. Hon våndas inför livsvalen, och om livet går som det ska blir hon en blandning av en fotbollsmamma och Victoria Beckham.

– Jag vill bli en soccer mom slash Posh Spice, sa Miley Cyrus till Idolprofilen Ryan Seacrest i hans radioshow.

Ambitionerna är något som hennes pappa verkar få finna sig i.

– Vi såg musikalen Mamma Mia och halvvägs knuffade hon till mig och sa "Det här är vad jag vill göra. Jag vill bli en stor skåderspelerska". Hon studerade teater när vi var i Toronto och de förberedde henne för det där som kallas Hannah Montana, säger Billy Ray Cyrus till San Francisco Chronicle.

Skrivet av: