Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fejk-Westling kallar prinsen för CP

- 24/04/2009, 14:51 -

Twittrar om kungafamiljen.

I takt med att Twitter blivit avsevärt populärt börjar även de falska identiteterna uppenbara sig.

Kronprinsessan Victorias blivande make Daniel Westling har råkat ut för en riktig skojare. Den oäkta Westling kallar bland annat drottning Silvia för botox-tant. Kungliga slottets informationssekreterare Ulrika Näsholm dementerar att det är den riktiga Westling som twittrar.

– Ingen i kungafamiljen använder sig av Twitter, säger Ulrika till Metro.

Det här har bland annat "Daniel Westling" twittrat om:

"Carl Philip är svinsur för att jag kallar honom cp. C som i Carl, och P som i Philip. Han borde vara förbannad på sin morsa och farsa, inte mig."

"Kungen och jag är uppe skitsent för att skrämma skiten ur Carl Philip. Kungen tycker vi ska spela skojig hartsfiol på fönstret."

"Carl Philip öppnar fönstret iförd sin Tingeling-dräkt och säger "Hörde ni också Peter Pan? Äntligen har han kommit för att hämta mig".

"Käk med hela familjen. Carl Philip smackar ashögt. Silvia säger till honom att om han ska fortsätta vara en liten olüding så är det han som blir julkorv i år. Jag vevar handen som en köttkvarn mot Carl Philip tills han börjar gråta."

"Städar stallet. Hittar ridstövlar och piska."

"Gör rolig Hitler-imitation på slottsgården. Silvia väser som värsta svanen och säger att bokat en plats åt mig på godståget."

"Går på promenad med Prinsessan Lilian. Blåsigt ute."

"Hämtar stege. Lilian har blåst upp i ett träd."

"Jag och Kungen byter ut Prinsessan Lilians valium mot partydrog."

"Hittar Lilian nere i björngropen bakom slottet."

"Är i tvättstugan. Upptäckte just att Vickan kör Försvarets y-front."

"Carl Philip springer på bagagebandet med armarna som ett flygplan och sjunger på Neverending story."

Skrivet av: