Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Oasis fast i svininfluensan

Nöje | 01/05/2009 11:54

Gömmer sig på hotellet i Venezuela - rädda att smittas av dödligt virus.

Svininfluensan skonar inte ens de största rockstjärnorna när den väller fram genom världen.

Oasis sitter just nu gömda på ett hotell i Venezuela för att skydda sig från att smittas av det dödliga viruset.

Liam och Noel Gallagher har varit fast inne på hotellet i flera dagar. De få gånger som bröderna vågat sig ut har de burit skyddsmasker för att inte riskera att smittas av den livsfarliga influensan.

De lyckades genomföra en konsert i huvudstaden Caracas - men nu har deras management beslutat att bandet - där även Gem Archcer och Andy Bell ingår - ska hålla sig borta från smittorisken.

Vilket inte är helt lätt för de ökända manchesterkillarna.

Noel Gallagher skrev skämtsamt på sin blogg:

– Jag har inte fått den där svininfluensan än, apropå inget. Ge det lite tid dock.

Isoleringen har dock gett bandet mycket extratid vilket inte varit uteslutande negativt. Noel har nämligen kommit på ett sätt att tjäna pengar på epidemin åt både Oasis och favoritfotbollsklubben Manchester City.

Han vill göra en ny souvenir till bandet i form av en Oasis-ansiktsmask med bandet s logga och "MCFC" (Mancester City FC) tryckt på framsidan.

– Noel tycker att skyddsmasker ser fantastiska ut, säger en källa nära bandet till The Sun.

– Han har skämtat om att han känner sig som en skurk i en James Bond-film. Han behåller sin mask inför sommarspelningarna hemma i England. Han har också skojat med sina polare om att Michael Jackson var något på spåren genom att vara den första som använde sig av skyddsmask, säger källan till The Sun.

Skrivet av: