Bono festar med bikinitonåringar

Publicerades: 26 Okt 2008, 18:23, Uppdaterades: 2 Apr 2012, 23:23

Vad gör egentligen Bono på bilderna?


U2's frontfigur Bono är ansedd att vara lite av ett helgon. Han brinner för välgörenhet. Han har varit nominerad till Nobels fredspris tre gånger. De senaste femtioelva åren – nåväl, sedan 1982 – har han varit gift med Allison Hewson.

Men även en till synes perfekt fasad har sina sprickor. Nu kablar nämligen den brittiska tabloiden Daily Mail ut bilder där en festglad Bono roar sig med två mycket unga tonårsflickor i St Tropez. På bordet står vinspritzers redo. Vid Bonos sida finns även kompisen Simon Carmody. Och såklart –de två 19-åriga tjejerna Andrea Feick och Hannah Emerson. Stämningen ser minst sagt lekfull ut. Festgänget mellanlandade även på en lyxyacht ägd av U2-gitarristen The Edge.

På bilderna leker och kelar de bikiniklädda tjejerna med Bono. På en strandbar fortsatte de senare under kvällen med ännu fler drinkar och skratt. En strosande strandpromenad i solnedgången stod också på agendan. Enligt uppgifter till Daily Mail ska Bono ha hållit sin arm kring Andrea Feicks midja.

Men de bägge tjejerna förnekar att det skulle vara något på gång mellan dem och rockstjärnan Bono.

– Jag har känt Bono i flera år och det är absolut ingenting mellan oss, sade Andrea Feick till Daily Mail.

Det betyder alltså att Bono har känt bikinitjejerna sedan de var cirka 15 eller 16 år. Tidigare i år kämpade Bono mot rykten om att han hade en flört med skådespelerskan Penelope Cruz.

Frågan är vad Bonos fru kommer att säga om makens nya flörtskandal?

Youtube: Året är 1985 och U2 spelar "Sunday Bloody Sunday" på Live Aid

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Molly Sandén har blivit mamma

Molly Sandén har blivit mamma – visar upp nytillskottet på Instagram

Under torsdagskvällen publicerade artisten Molly Sandén bilder på Instagram som nu får kommentarsfältet att fyllas av gratulationer. Hon har nämligen blivit mamma för första gången.

Tareq Taylor och flickvännen Sofia Ståhl hånas - på grund av detalj i fina kärleksbilden

2 timmar sedan
Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl publicerade en mysig bild på instagram. Men följarna såg någonting helt annat än en romantisk stund...

Sanna Guidetti bryter ihop under mötet med Dumpen

2 timmar sedan
Det är i podden "Högt i tak" som Sanna Guidetti och Rosanna Charles bjöd in Sara Nilsson och Patrik Sjöberg som driver den omdiskuterade sajten Dumpen.se.

Lita Ford: Rock'n'roll räddade livet på mig

2 timmar sedan
Efter snart 50 år och många vedermödor sätter Lita Ford fortfarande sin tilltro till rockmusiken. Bra musik och bra musiker dör aldrig, säger den Sweden Rock-aktuella stjärnan till TT.

Känd svensk artist tog kokain på Södermalm mitt på dagen – nu faller domen

3 timmar sedan
En svensk manlig artist som är medlem i ett av landets största band stoppades i höstas på Mariatorget i Stockholm. Där stod det klart att han tagit kokain. Läs mer om domen här.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.