Stockholm

Simon Cowell pressar Susan Boyle

Tevemogulen Cowell skämdes över sin första reaktion i Britain's got talent.


Läs mer

Simon Cowell höjer ett varningens finger mot Youtubesensationen Susan Boyle. Bara för att hon hyllas över hela världen för sin insats i Britain's got talent betyder det ingenting i tävlingen, hon är ännu ingen krönt talangdrottning.

– Ta dig samman raring för det stora - semifinalen. Stäng dörren, välj rätt låt och kom tillbaka som den du är, och inte den du vill vara, säger Cowell i en teveintervju, enligt ABC News.

Cowell skämdes över sin första reaktion i programmet när Boyle skulle börja uppträda. Samtidigt har han tröttnat på allt snack om Boyles hår, grottmänniskoögonbryn och att 47-åringen är ogift. Nu uppmanar han henne att helt fokusera på att vinna tävlingen.

– Hon har fyra veckor på sig att förbereda sig för den största kvällen i hennes liv. Och hon måste sjunga bättre än hon gjorde sist med tanke på alla förväntningar som finns på henne. Men det kan också gå skrämmande dåligt för henne eftersom det finns så mycket annat som distraherar, säger Cowell i en teveintervju, enligt ABC News.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.