Cowell hotar lämna American Idol

Arbetstempot håller på att bryna ner Simon Cowell.


Gliringarna mot Paula Abdul och Randy Jackson kan vara över. American Idol står inför sitt största avbräck när jurystjärnan Simon Cowell överväger att hoppa av programmet. Den höga arbetsbördan, som gjorde att han till och med nobbade en middagsdejt med president Barack Obama, håller på att käncka honom. När Cowell tvingas prioritera bland teveuppdragen väntas American Idol ryka från schemat.

–Vi kommer till en punkt där jag inte är säker på att vi kan hålla uppe tempot. Det tar mer och mer tid att göra dessa program eftersom man måste engagera sig mer, och jag är inte säker på att vi kan låta mig göra tre program per år samtidigt som jag har skivbolaget och ett produktionsbolag, säger Simon Cowell till The Mirror.

Alla som intensivt följer långköraren American Idol är nog medvetna om att Cowell redan mentalt har checkat ut från programmet. Antingen ser han helt uttråkad ut som Gordon Brown på ett EU-toppmöte eller så struntar han i programmets fortsättning. Han gör sin roll, drar in sina miljoner på att trakassera Abdul och flörta lite med programledaren Seacrest.

– De flesta gör ett program per år, medan jag gör tre och de medför en hel del resande. En måste kanske bort. Jag vet inte vilken. Det är ett problem att jag gillar allihop. Dock kan jag inte tänka mig att inte göra Britain's got talent eller att hoppa av X Factor. Men jag antar att American Idol troligtvis kommer att försvinna från dagordningen då jag har ettårskontrakt. Kanske det blir slutet, säger han till The Mirror.

Redan nästa år kan han gå vidare med ett nytt program som än så länge är topphemligt.

– Ja, jag har en idé att lansera en stor show nästa år. Men kan jag berätta vad det är? Absolut inte, säger han till The Mirror.

Se de bästa sågningarna med Cowell nedan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!