Kolla in Pattinsons heta gaykyss

Hunken Robert Pattinson gör en storartad gayroll i sin nya film.


Han har blivit en hel generations våta dröm. Synonym med filmenTwilight har skådisen Robert Pattinson skjutit upp i stjärnhimlen. Men för att visa att han är en mångsidig och inte minst duktig skådespelare, har Pattinson valt sin nästa roll noggrant.

Han ska spela Salvador Dal i den nya filmen Little Ashes. Och handlingen kretsar kring Dals romans med Federico Garca Lorca. Filmen har redan fått god kritik och störst uppmärksamhet har väl Pattinsons gayscener fått. Bland annat en där han har sex.

Kolla in Robert Pattinsons heta gaykyss. Kolla in videoklippet nedan.

Little Ashes:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.