Kändisarnas pinsammaste reklamfilmer

Se Arnold Schwarzenegger, Hulk Hogan, Snoop och många andra göra bort sig.


Woody Allen fick 38 miljoner kronor i skadestånd i rättstvisten mot American Apparel för att de klädmärket använt sig av foton på filmregissören utan tillåtelse.

Men det finns många exempel på det motsatta, när kändisar gjort pinsamheter i reklamvärlden genom åren.

Som likt Bill Murrays karaktär i Lost In Translation trott att man kommer undan med att dra till Japan och spela in superkassa reklamfilmer eftersom deras inhemska marknad inte ska märka något.

De hade glömt att internet når ut över hela världen.

Nyheter24 listar åtta pinsamma exempel:

1. Arnold Schwarzenegger gör reklam för någon oidentiferbar vätska, fullständigt obegripligt, men bara marginellt mer pinsamt än någon av guvernörens vanliga filmroller i och för sig.

2. Britney Spears dansar löjligt i exakt 28 sekunder, sedan kommer en flaska med vad som är någon form av te upp och en barnröst säger något på japanska. Visst blir man sugen på att dricka te? Not.

3. Dogge Doggelito. En gång i tiden banbrytande rappare från Norra Botkyrka. Numera plojar han runt åt El-Giganten och säger "Cykel på köpet".

4. Michael Jackson verkligen älskar Suzuki. Det ser man ju klart och tydligt, eller hur?

5. Wrestlingskungen Hulk Hogan visar sin mjuka sida med en dubbning av yttersta världsklass.

6. Den gamle James Bond-gentlemannen Sean Connery åker slimmad bil och snackar japanska med en lustig kanin. Det är väl solklart att man blir sugen på yoghurt då?

7. Åttiotalets discokung John Travolta dansar mellan tre par kvinnoben som sticker upp ur en pool. Läskande om något, åtminstone i Japan.

8. En annan rappare som inte alltid är så hård är Snoop Dogg. Här i smoking sjungandes för ett tyskt mobilföretag.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.