Allsångspremiären med Anna Maria Espinosa

Nyheter24 tar tempen på sommarens hetaste premiär.


Du ska inte tro att det är sommar förrän Allsången är här. Klockan åtta i kväll har Allsång på Skansen säsongpremiär på ett solbadande Solliden. Sju tisdagskvällar framöver kommer förgyllas med artistuppträdanden och folkets favoriter.

Premiärprogrammet är fullspäckat med potentiella sommarklassiker. Henrik Dorsin gör sitt första riktigt stora framträdande sedan Tingalingchocken i Globen. Och Tomas Ledin, sommarrockens egen führer, tar armvevskommando i refrängen.

Allsångspremiär gör även sångerskan Anna Maria Espinosa, som frontat supergrupper som Moder Jords Massiva och Club Killers i flera år. Där förädlade hon den finaste av sommarmusik, dubben. Förra året släppte Espionosa sitt första egna soloalbum Glowing with yo och nu börjar hon sakta men säkert nå ut till det svenska folket med sin egensinniga röst.

Nyheter24 ringde upp Stockholms egna sångfågel Anna Maria Espinosa för att ta reda på vilken den ultimata sommarlåten egentligen är...

Vad är din personliga relation till Allsång på Skansen?

– Jag har växt upp med allsången sedan jag var liten. Nu är jag mest hoppfull att få nå ut till fler människor med min musik, säger Anna Maria Espinosa till Nyheter24.

Som sångare i Moder Jords Massiva och Club Killers har du fått testa på att sjunga flera olika stilar, men vilken favorit sommarlåt?

All night long med Lionel Richie.

VIDEO: All night long med Lionel Richie

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!