Mia och Klaras sista framträdande

Humorparet är utarbetade.


Komikerduon Mia Skäringer och Klara Zimmergren har verkligen varit i hetluften sedan de vann svenska folkets hjärtan år 2007 med humorprogrammet Mia och Klara i SVT.

Sedan dess har det varit fullt upp för humorparet som bland annat har bloggat, skrivit manus och agerat framför kameran.

– Vi är helt utarbetade, säger Mia till Expressen.

Mia berättar att hon knappt har sett sina barn under våren eftersom det har varit kaotisk på grund av alla uppdrag som avlöst varandra. Den ständiga stressen har resulterat i att idéerna är slut och att de känner sig utarbetade.

Under tisdagens Allsång på Skansen gör de sitt sista framträdande på ett tag.

– Det här blir ett bra avslut, att vara med på Allsången. Nu måste vi ha semester, säger Klara till Expressen.

Hon tycker att det är roligt att jobba men säger att man måste passa sig för annars blir det inte bra. När vi får återse Mia och Klara är oklart men vi får hoppas att det inte tar alltför länge.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

1 timme sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

1 timme sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

1 timme sedan
Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.