Gå på Oscarsgalan 2009

Det är den stora galan. Nu har du chans att vara med på Oscarsgalan.


Lyxig dekadens. Exklusiv underhållning. En omtalad röd matta. Och en legendarisk statyett. Det är huvudingrediensen i galornas gala - Oscarsgalan. Alla stjärnor kommer att vara där. Alla filmregissörer. Alla fans. Nu har du chansen att vinna en biljett och bli en av några hundra personer som får delta i galan. Akademin lottar nämligen ut 300 biljetter på ett online-lotteri enligt breitbart.com. Men det gäller att ha turen på sin sida. Förra året tävlade drygt 20 000 stjärnsuktande fans om biljetterna. Lotteriet börjar måndagen den 22 september och man kan registrera sig för upp till fyra biljetter. Tävla här.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

igår 20:46

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

igår 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

igår 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

igår 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

igår 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

igår 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.