Ny hunk i Twilights Eclipse

Twilight-sagans tredje film får en ny hunk att skryta med.


Först var det Bryce Dallas Howard som sparkade Rachelle Lafevre åt sidan i rollen som vampyren Victoria. Och som om inte hunkfaktorn var hög nog i både New Moon och Eclipse, så tar nu ännu en prettyboy plats i ensemblen.

Han heter Jack Huston och ska spela Royce King II, make till vampyren Rosalie som spelas av Nikki Reed. Han är dessutom syskonbarn till Anjelica Houston. Lång, brunhårig med en frisyr som skriker "Casanova" och ett par ögon som smälter även vampyrhjärtan. Kriget om alla fjortisfans är alltså i full gång men frågan är om det inte är Robert Pattinson som dominerar nu och för evigt.

Vad tror du? Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett drakskepp rammar Nordiska paviljongen

Anna Books skämt om dottern Vanessas rumpa: "Glöm inte..."

Anna Books dotter Vanessa Toledano har hunnit bli 21 år. Idag jobbar hon i Spanien och är aktiv på sina sociala medier. Och när Vanessa la ut en bild på sin Instagram så reagerade mamma Anna direkt på en detalj...

Salman Rushdie gör dokumentär om attacken

Salman Rushdie och hans fru gör en dokumentärfilm om knivattacken mot honom. Det skriver författaren i sin nya roman "Kniv" som nu ges ut internationellt. Där håller han också tal till sin angripare.

Anneli om de hemliga planerna efter Hotell romantik: "Stort"

1 timme sedan
Det slog gnistor när Anneli Holm träffade Thomas Hynes i andra säsongen av Hotell romantik. Bara sex dagar senare gifte de sig i tv. Nyheter24 har pratat med Anneli, som avslöjar vad som hänt sedan kamerorna slutade filma.

SVT:s blixtändring: Därför nobbades GVFÖ-Torsten

1 timme sedan
Torsten Malmgård trodde inte att han skulle medverka i "Gift vid första ögonkastet" 2024. Men SVT ändrade sig – fem dagar innan bröllopet, rapporterar Expressen.

Fler avhopp från artister inför Eurovision

2 timmar sedan
Dotter och Titiyo sällar sig nu till de artister som hoppat av evenemang i Malmö inför Eurovision Song Contest i maj.