Lördag 25 Sep
Stockholm

Linda leder Robinson

Åker till Filippinerna efter nyår för att spela in teveprogrammet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

TV4 har nu rekryterat en programledare till storsatsningen och återupplivningen av succéprogrammet Expedition Robinson.

– Det känns jättekul. Robinson har ju inte gått på TV4, så tanken har inte slagit mig för jag är ganska trogen TV4. Men jag älskar ju programmet. Det är så kraftfullt. Jag älskar ju äventyr, djungel, kampen för överlevnad och inte minst det sociala spelet. Jag älskar ju den här typen av miljö.

Har du själv varit sugen på att vara med i Robinson som deltagare?

– När de körde kändis-Robinson så slog tanken mig. Jag tycker man ska kunna göra upp eld eller fånga sin egen fisk om man ska bli Robinson – och jag tror mig vara rätt bra på det.

Men nu är alltså Linda aktuell som programledare. Med sig har hon nio månader gamla dottern Lykke. Just nu är Linda aktuell i programmet "Bonde söker fru". Men hon har inga planer på att lämna programmet.

– Nej, det spelas ju in på sommaren. Men man kan säga att jag går från kärlek till överlevnad. Det blir en lite tuffare miljö, säger hon till tv4.se.

Flyget till Filippinerna går alltså efter nyår. Innan har Linda jobbat med bland annat resprogrammet När & Fjärran vilket gör att steget till Robinson inte känns alltför långt.

Robinson ska börja sändas i vår.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela