Måndag 25 Okt
Stockholm

Lisa Kudrow vill göra Vännerfilm

Phoebe är redo för att göra långfilm av den extremt populära teveserien.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Lisa Kudrow vill göra film av Vänner.

Den 45-åriga skådespelerskan - som spelade den knäppa massösen Phoebe i den mäkta framgångsrika teveserien, säger sig vara beredd att göra långfilm av serien. Men bara om alla inblandade i originalprogrammet är med på skeppet.

– Jag vet inte hur det skulle fungera riktigt, på grund av den typ av serie som Vänner är. Men det skulle vara roligt om alla ville göra det, och när jag säger alla menar jag inte bara skådespelarna, jag menar skaparna av serien också. Om det finns en möjlighet att lösa det så kan det hända, säger Kudrow enligt Female First.

Om den föreslagna filmen inte blir av betonar Kudrow att hon inte deppar ihop för det, tack vare den enorma succén med originalserien.

– En av de bästa sakerna med att vara med i en framgångsrik serie är att det ger dig råd att ha lyxen att vänta på att rätt sak ska komma, utan att behöva oroa sig för att betala lånen. Jag är väldigt lycklig, säger Kudrow.

Förra året sa Kudrows skådiskollega Courteney Cox att hon var desperat att spela in en Vänner-film.

En källa sa då:

– Courteney har redan pratat mycket med det gamla gänget och de flesta av dem är ivriga att göra det. Courteney har sett framgången för Sex and the City-filmen och är övertygad om att en Vänner-film skulle bli ännu större, skriver Female First.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela