Hopkins vill göra film med Cowell

Anthony Hopkins kan gestalta sin idol i ny film.


Sir Anthony Hopkins har gjort några av de ondaste rollerna. Allt från filmmonstret Hannibal Lecter till Adolf Hitler. Senast släppte skådespelaren en nyhetsbomb på röda mattan i samband med Oscarsgalan. Han gillar Simon Cowell, jurymedlem i American Idol, så mycket att han vill gestalta honom i en ny film om britten, som tillsammans med den arge kocken Gordon Ramsay, har gett den brittiska politiska inkorrektheten ett ansikte.

Hopkins, 71, har avslöjat att han är beroende av idolprogrammet.

– Simon är min favorit eftersom han är så brutalt ärlig. Det finns ingen politisk korrekthet med honom. Han säger hur det är i motsats till alla andra, sa Hopkins till MTV på den röda mattan, rapporterar Western Mail.

Max Clifford, Cowells presskontakt, är övertygad om att Hopkins skulle gestalta hans uppdragsgivare på ett utmärkt sätt.

– Med tanke på hur enastående Hopkins är som skådespelare är jag säker på att han skulle göra ett jättebra jobb, särskilt när det gäller att ta fram Simons mjukare sidor, som många av oss inte får se så ofta, säger Clifford till Western Mail.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!