Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Simon Cowell textterrar exet

- 14/02/2009, 09:50 -

Terri Seymour bombarderas av American Idol-profilen efter uppbrottet.

Jurystjärnan Simon Cowell saknar sitt ex så mycket att hans fingrar börjat fastna på knappsatsen. Musikmogulen är desperat i att vinna tillbaka Terri Seymour, som han blev dumpad av i oktober efter ett sex år långt förhållande. Hans senaste knep är ett bombardera henne med textmeddelanden.

– Han har börjat bombardera Terri med sms som säger att han saknar henne och där han föreslår henne att träffa honom. Terri svarade bara på några av meddelandena, vilket höll Simons hopp uppe, säger en källa till FemaleFirst.

Efter uppbrottet gick Cowell och Seymour vidare som vänner, men de har vuxit ifrån varandra under de senaste veckorna, och American Idol-stjärnan förstår inte varför.

– Simon känner sig vilsen utan henne. Hon brukade finnas där till hands när han ville prata, även efter att de gjorde slut, säger källan till FemaleFirst.

Skrivet av: