Söndag 17 Okt
Stockholm

Man gripen för loppisdådet

Mor och son knivskars igår i Malmö.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Som vi kunde berätta igår, knivskars en mamma och hennes 14-årige son vid ett bråk på en loppmarknad i Malmö.

- Vi har gripit en 51-årig man som är misstänkt för försök till dråp alternativt försök till misshandel, säger Anders Kristersson vid polisen i Malmö.

De tre personerna skadades i ett bråk som utbröt på en loppis på Västra Hindbyvägen i Malmö.

Det har nu framkommit mer information om vad som har hänt. En kvinna, hennes syster och systerns 14-åriga son var på loppmarknaden då kvinnan kom i en diskussion med en man. Diskussionen urartade och mannen började hugga mot kvinnan med en kniv. Kvinnan fick ett jack i kinden och hennes syster som försökte gå emellan fick avvärjningsskador, säger Anders Kristersson, kriminalkommissarie vid polisen i Malmö.

När den pojken såg att mannen attackerade hans mor försökte även han gå emellan, vilket ledde till ett knivhugg i huvudet.

– Det var ett rejält sår. De tre personerna fördes till sjukhus, och pojken var den som hade allvarligast skador. Han opererades, men det är inte någon fara för hans liv, säger Anders Kristersson till KVP.se.

Direkt efter att 14-åringen knivhuggits i huvudet försvann mannen från platsen. Senare på kvällen såg en polispatrull i stadsdelen Fosie en man som stämde in på signalementet och mannen greps. Han är numera anhållen och en förundersökning är inledd på försök till mord alternativt grov misshandel.

Den misstänkte mannen kommer att höras igen under söndagen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela