DAGENS HETASTE BLOGGAR

Nyheter24 bjuder på saftiga blogginlägg.


Nyheter24 har något för alla. Oavsett om du är intresserad av sport, nöje eller nyheter. Speciellt när det gäller våra bloggare. Nyheter24 bjuder här på ett urval av dagens hetaste bloggar:

Joakim Hall var på plats i Karlberg för torsdagens träning med AIK. Men väl där upptäckte han några "kamelfösare" som var intresserade av laget.

"Lovade egentligen att inte skriva något men kan inte hålla mig. Flera höjdare var på plats på Karlberg i dag, med anledning av två shejker som är intresserade av att köpa AIK, och samtidigt flytta ner hockeyn till den saudiarabiska ligan för att förhoppningsvis vinna hela skiten. Den ene av kamelfösarna uppfattade jag som Y Ben Nani, men den andre vet jag inte vad han hette", skriver han i bloggen.

---

Nabila, som bloggar direkt från Israel, är trött på situationen i landet och hur människorna behandlas där.

"Jag är less på bosättare som är så jävla hjärntvättade till att tro att alla andra förutom dom är människor. Jag är less på att se människor behandlas som boskap när dom går igenom checkpoints. Jag är less på politiker som bara snackar för att försöka vinna politiska poäng. Jag är less på kravallturister som kommer ifrån andra länder för att kasta sten mot en bosättning och sedan tro att man gjort sitt", skriver Nabila i sin blogg.

---

Nu är Niklas Wikegård äntligen tillbaka! Och det är med en viss nostalgi som han återupptar bloggandet.

"Man behöver inte vara Mr Memory för att komma ihåg ut att det inte var lätt att möta Fleury ute på isen, men få coacher och medspelare vet hur det var att ha Fleury som lagkamrat. Att han dessutom hade stora problem med spriten gjorde ingens liv enklare", skriver han i bloggen.

---

Nyheter24:s Ola Wenström brukar vara skeptisk mot Premier League. Men inte i år:

"Premier League har varit världens mest förutsägbara liga de senaste åren men upptakten tyder på annat. Samtidigt som Spanien riskerar att bli ett nytt Skottland – en tvålagsliga – kan den engelska gå mot den tätaste säsongen på mycket länge", skriver han i sin blogg.

---

Snart är hösten på väg och med den kommer också regnrusket. Bäst att stanna inne med en film. Men vad ska man se? Nyheter24:s filmexpert Daniel S Ogalde tipsar.

"Jo, jag blev liiiiite besviken på Avatar. Känns som en alldeles för simpel historia. Typ Braveheart-ieshk. Tyckte faktiskt att det här var mer intressant", skriver han i bloggen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!