Knivskuren på torg

Minst en person blev knivskuren i ett bråk på Friskväderstorget i stadsdelen Biskopsgården i Göteborg.


Minst en person blev knivskuren i ett bråk på Friskväderstorget i stadsdelen Biskopsgården i Göteborg vid 23-tiden på söndagen.

Den skadade kom till akuten på Sahlgrenska sjukhuset i en privatbil. Enligt polisen i Västra Götaland togs personen direkt till operation. Det var vid midnatt inte känt hur svåra skadorna är.

Polisen har haft svårt att få uppgifter om vad som hänt.

Skrivet av:

Senaste nytt

MP om uranbrytning: “Dyrt och farligt”

Småbarnspappa dödades i misstänkt felskjutning – två män döms

En 39-årig småbarnsfar utan koppling till kriminalitet sköts till döds när han kom ut från en restaurang i Solna.

De drabbas av EU:s nya sanktioner mot Ryssland

Företag i Kina, Serbien och Turkiet finns med när EU nu formellt har godkänt ännu en sanktionspaket kring Rysslands krig i Ukraina.

Efter mordet i Christiania – fem åtalas

Fem gängkriminella i åldrarna 18-28 år åtalas för att ha planlagt och utfört ett mord i fristaden Christiania i Köpenhamn, uppger Köpenhamnspolisen.

Kriminolog: Gängens fixare lättare att komma åt

En nyckel i kampen mot gängen är att komma åt de 680 möjliggörare och specialister som polisen presenterade i sin kartläggning, enligt kriminologen Manne Gerell. Kommer man åt dem blir det svårare för kriminella att tjäna pengar som de sedan omsätter till makt, säger han.

Här är Coca-Colas nya smak – då kommer den finnas i butik

En ny smak på Coca-Cola landar i svenska butiker från och med vecka 16. Nyfiken på hur Coca-Cola K-Wave Zero Sugar kommer smaka? Då ska du läsa vidare.