Fredag 19 Aug
Stockholm

Sd-politiker: "Negrer berusar sig och våldtar förbipasserande"

1 av 3
2 av 3
"Under många tusentals år har negern kunnat softa i värmen, käka lite bananer, våldta nån förbipasserande kvinna eller unge, slåss med andra negerhannar och äta upp dem", skriver sverigedemokraten...
3 av 3
"Under många tusentals år har negern kunnat softa i värmen, käka lite bananer, våldta nån förbipasserande kvinna eller unge, slåss med andra negerhannar och äta upp dem", skriver sverigedemokraten... Foto: Debbie Yazbek/AP/SCANPIX

En av sverigedemokraternas mer erfarna politiker menar att svarta afrikaner är genetiskt programmerade att våldta barn.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LANDSKRONA. Sverigedemokraterna har under Jimmie Åkessons ledarskap putsat på fasaden och avlägsnat sig från sina rötter i den svenska naziströrelsen och Bevara Sverige Svenskt.

I stället har man vridit blicken mot islam - som ännu anses legitimt att kritisera i det offentliga samtalet i Sverige.

Men den erfarne sd-politikern Per T K Wahlberg, 76, i Landskrona knusslar inte om sina renodlat rasbiologiska föreställningar, avslöjar Helsingborgs Dagblad.

På sin blogg Landskronabackspegel skriver han om genetiska egenskaper hos svarta afrikaner:

"Under många tusentals år har negern kunnat softa i värmen, käka lite bananer, våldta nån förbipasserande kvinna eller unge, slåss med andra negerhannar och äta upp dem, spela lite trumma, springa omkring lite, fånga nån antilop, käka lite bananer, knulla lite, berusa sig på jästa frukter eller örter, osv. Så har det hållit på under årtusendena utan att något evolutionärt tryck i form av miljöfaktorer har tvingat negern att utvecklas i en annan riktning."

I första hand handlar det om de mycket mörka - "blånegern" från söder om Sahara, som enligt blogginlägget "till sin natur som en korsning mellan ett oansvarigt, glatt och sorglöst barn, nån slags sävlig skogsapa och en impulsiv, grym och bestialisk djävul."

Sd-politikern citerar visserligen bara en användare på nätforumet Flashback. Men helt utan att ta avstånd:

– Jag tyckte det var en ganska träffande beskrivning. Tittar vi historiskt, så började hela mänskligheten i Afrika en gång i tiden, och sedan var det några som vandrade ut till Europa och Asien. Men på vilken nivå står de kvar? Det har inte hänt så mycket på alla dessa årtusenden, säger Wahlberg till HD.

– Och de som kommer hit är inte mycket bättre.

Sammanfattningsvis står med feta bokstäver i slutet av blogginlägget att "Sverige har fått hit många det senaste årtiondet!".

Per T K Wahlberg, som också skriver mycket om islam och muslimer, har drivit bloggen sedan 2007.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.